Få en snak med en salgskonsulent på vores live chat

Persondata politik

Persondata politik

Vi respekterer alle besøgende på vores sider, og vi behandler dine oplysninger sikkert og ansvarligt på vores servere, der allesammen er administreres af danske ansatte, endda i danskejede datacentre flere steder i Danmark.

De følgende spørgsmål og svar forklarer, hvilke typer af informationer vi beholder, og hvordan vi bruger dem.

 

Informationer indsamlet via dine bestillinger hos os

Personlige oplysninger

Når du bestiller et webhotel eller andre services hos os, gemmes dine kontaktdata i vores ordre og økonomisystem, hvor vi registrerer dine oplysninger, f.eks. navn, adresse, den eller de services du har bestilt og prisen du skal betale os. Disse oplysninger er til brug for at vi kan levere dig service og sende en faktura til den rette person (og kontaktadresse).

Vi opbevarer dine oplysninger i en krypteret database, med adskilte adgangsforhold, så en kunde ikke kan logge ind og se en anden kundes oplysninger. Adgang til vores ordresystem (hvor du og øvrige kunder har adgang), kan kun ske via en unik bruger-ID og adgangskode, som bliver oprettet når du opretter din unikke profil i vores systemer. Disse oplysninger bliver ikke delt med andre og udveksles “kun” med vores økonomisystem, således at vi kan sende en faktura for de bestilte services. Oplysningerne går således ikke ind eller bliver delt med nogen form for marketingsystem hos hverken os eller udeforstående trediepart uden forudindgående aftale med dig herom.

Vi leverer kun personlige oplysninger til tredjepart, hvis der er tale om er samarbejdspartnere, som er bundet af en fortrolighedsaftale, eller hvis vi er juridisk bundet til at udlevere information til politi eller andre organer (f.eks. ved misbrug af vores services, phishing og lignende). Vi handler heller ikke med personlige oplysninger i markedsføringsøjemed.

 

Betaling via Betalingsservice

Vi anvender Net’s Betalingsservice og FI-indbetalingskort til betalinger, som er den billigste og sikreste måde til at modtage betalinger, udover at vi også tilbyder betaling via kreditkort via QuickPay.dk, der er en dansk betalingsclearings udbyder.

Betalingsservice og FI-indbetalingskort sikrer, at vi nemt og effektivt kan administrere dine bidrag. Alle personoplysninger ligger i lukkede, krypterede systemer enten i vores ordre- eller økonomisystem. De eneste, som således har adgang til din bankkonto, er dig selv og din bank.

 

Betaling via kreditkort på hjemmesiden

Bestiller du en service hos os og vælger at betale med kreditkort, såsom Visa/Dankort eller Mastercard, bliver hele dit kortnummer krypteret. Vi kan aldrig se dit kortnummer, idet clearingen foregår via Quickpay.dk betalingsclearing.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er ikke aktive filer; de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om f.eks. besøgstidspunkt, -varighed, udover det IP nummer du kommer fra mv.

Når du besøger vores hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, anbefaler vi dig at du gør brug af en service, der – helt eller delvist – undgår at man modtager cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

 

Informationer vi beholder

Vi beholder upersonlige oplysninger, så som IP-adresser, oftest besøgte sider og hentede filer. Dette giver os information om sidens præstation, om hvor mange besøgende, vi har på siden, hvilke sider, der er mest populære og hvor tit vores besøgende er inde på siden.

Vi bruger disse oplysninger til at føre statistik over besøgende på vores egen hjemmeside, således at vi har en idé om hvordan vi kan gøre hjemmesiden mere attraktiv, herunder finde ud af hvilke ting vi bør gøre mere ved, for at flere besøgende vil gøre brug af dem.

 

Generelt

Persondataloven

Vi behandler al personlig information i henhold til den danske persondatalov og forordningen, baseret på den nye europæiske GDPR lovgivning, der træder i kraft per 25. maj 2018.

Læs mere om vores tiltag og viden omkring den danske persondatalov ved at klikke her

Læs mere om den danske persondatalov på Datatilsynets hjemmeside ved at klikke her